– reading-massagecombinatie –

“Ik heb de reading en massage bij Joost en Marielle ervaren als zeer prettig en persoonlijk. Een veilige setting waarin ik handvatten heb gekregen om zowel privé als zakelijk verder mij te ontwikkelen.

Mooi is dat de sessie door beide afwisselend wordt gedaan. Na een gezamenlijke uitleg doen beide afzonderlijk hun onderdeel van de sessie en dat geeft verschillende inzichten, want beide pikken weer dingen op vanuit een andere hoek.

Na de sessie wordt gezamenlijk afgesloten. Daarna heb ik nog ruim de tijd gekregen om alles even te laten bezinken met een heerlijke kom zelfgemaakte soep.

Een aanrader die verfrissende inzichten geeft.”

― Henk-Jan (47), zelfstandig ondernemer

– reading en begeleiding –

“De combinatie van reading en coaching die ik van Joost heb ontvangen was heel waardevol, je gaat veel dieper dan bij ‘normale’ coachingssessies… Tot de essentie kunnen doordringen, is iets wat ik als heel productief heb ervaren. Daarnaast bezit Joost de gave om zonder dat zijn eigen ego in de weg zit, punten die naar boven komen heel zuiver en helder terug te geven… waardoor ‘waarheidsgetrouwe’ inzichten naar boven komen. Met andere woorden: het ego van Joost interfereert niet tot nauwelijks met jouw proces… Wil je diepgang, worstel je met ‘zijnsvragen’, dan denk ik zeker dat Joost je goed kan helpen!”

― Jan, Utrecht

– reading-massagecombinatie –

“De reading-massagesessie heb ik als heel fijn ervaren. De liefdevolle aandacht heeft mij goed gedaan. De combinatie van de healing en massage duurt wel wat lang. Ik begrijp dat dit een groot effect heeft, toch zou ik de volgende keer de reading en massage apart doen.

Wat ik minder prettig vond aan de massage was de olie in mijn haar.”

― Suzan

Noot: het is goed je te realiseren dat een combinatiesessie een intensieve ervaring kan zijn. Voor sommigen is dat heel fijn, voor anderen wellicht wat (te) veel.

Verder wordt bij de massage in beginsel ook je hoofd met olie gemasseerd, maar zal er altijd gevraagd worden of je dat wilt. Zo niet: je mag natuurlijk gewoon nee zeggen.