Joost Brummelkamp

energiereading, healing en cursussen energiewerk

Schrijvers lezen

Sinds 2008 heeft een aantal auteurs een reading bij mij gekregen en daar een stukje over geschreven. Die stukjes vind je hier.

Op de Fair

We stonden dus op de Fair, afgelopen zaterdag. Wat een leuke dag was dat! Het was afwisselend, intensief, druk, gezellig, geslaagd uit zakelijk oogpunt – van alles, was het.

We lieten cake proeven, spraken heel veel mensen over al die verschillende dingen die we aanbieden, hadden gezellige buren, deelden kaartjes uit. Mensen konden in korte sessies ervaren wat we doen (op een prachtige stoel met leeuwenpoten), allerlei mooie aanbevelingen lezen die we hadden ingelijst, en op de laptop wat voorbeelden van websites bekijken.

Er was van alles, dus, en het was erg leuk – zo leuk is het (helaas) niet vaak op straat in Bunnik. Volgend jaar weer, lijkt me.

De kaartjes zijn er!

Precies op tijd voor de braderie, morgen. Nou ja, de Fair.

kaartjes zijn er

Live op de Bunnik Fair

bunnik-fair-transparantSpeciaal voor iedereen uit Bunnik en omgeving: op zaterdag 2 juni sta ik op de Bunnik Fair. Ik ben daar van 10.00 tot 16.00, samen met Marielle, mijn vrouw en zakenpartner. Je kunt (nader) kennismaken met mijn reading– en webactiviteiten, en met Marielles massagepraktijk Bhoomika en dienstverlening aan huis.

Er is kruidenthee en lekkere ayurvedische cake, je kunt een handmassage of korte healing krijgen, en we hebben een leuke zomeraanbieding.

Van harte welkom!

Ik maak ook heel mooie websites

Dit voorjaar ben ik met nogal wat verschillende dingen bezig. Naast mijn praktijk en andere werkzaamheden, heb ik de afgelopen maanden een paar mooie websites gemaakt. Ook dat met veel genoegen, en ik vind het leuk om je daarvan deelgenoot te maken.

Doordat ik niet alleen toevallig weet hoe je wordpress moet besturen, maar ook goed met taal uit de voeten kan en echt kan afstemmen op wat bij jou past, is een website van mijn hand meer dan een dertien-in-een-dozijn-product. Ik ben niet de allergoedkoopste, maar voor wat je krijgt absoluut heel redelijk geprijsd.

Heb je interesse in een site (of een nieuwsbrief, of iets anders op dat gebied), of vind je het gewoon leuk te kijken wat ik doe, ga dan naar jouwwebsiteop.wordpress.com (deels nog in aanbouw, omdat ik zo druk ben met die andere sites mooi maken).

Een mailtje sturen met de vraag om een offerte mag natuurlijk ook, en doorsturen naar mensen die wellicht interesse hebben – graag!

Over reading en massage, Bhoomika en stromen

Deze week ging er een nieuwsbrief de deur uit. Hier kun je hem nalezen als je hem niet in je mailbox vond. Wil je graag op de hoogte blijven, en de volgende nieuwsbrief wel ontvangen? Neem even contact met me op, dan voeg ik je toe aan mijn mailingbestand.

Hallo allemaal,

Vanuit een mooi en herfstig Bunnik stuur ik je dit bericht. Fijn dat je leest wat ik met je wil delen.

Samen met Bhoomika in Bunnik
De praktijkruimte hier thuis gebruik ik samen met mijn lief, Marielle Meijers, die er massages geeft vanuit haar praktijk Bhoomika. Daar hoort inmiddels ook een mooie website bij: bhoomika.nl. Klik even door als je over de praktijk, ayurveda en haar massages wilt weten.

Vanuit het delen van onze fijne werkplek is ook een samenwerking ontstaan. Bhoomika biedt nu naast massages ook een reading-massagecombinatie aan.

Energiewerk gaat niet over losse energie, maar juist over het ervaren van de energie in je lijf. Mooi dus om een reading samen te laten gaan met aandacht voor je lichaam. Zie voor meer informatie deze link.

Reading-massage aanbod
Voor de rest van oktober en de hele maand november hebben we een speciaal aanbod om je de kracht te laten ervaren van deze combinatie. Als je voor 1 december een afspraak maakt voor een reading-massagesessie, betaal je maar €90, de prijs van een reading.

Stromen in Bunnik
In voorbereiding: Bhoomika zal een aantal stroomavonden organiseren deze herfst, simpele energie-oefeningen voor iedereen – met mij als docent. Heb je zin om energie te stromen, jezelf eens per week weer bij je eenvoud en eigen weten te brengen? Laat het me vast weten! Data en verdere gegevens volgen zo snel mogelijk.

Readingsessie of -serie
Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk (en een goed idee) om alleen een reading, of een serie sessies te komen doen. Interesse? Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact met me op voor meer informatie of voor een afspraak.

Klaar voor de start (bijna)

Kromme Rijn bij Bunnik (Ruben Burbach, wikipedia)Sinds deze zomer is de praktijkruimte in Utrecht niet meer in gebruik, maar heb ik (en heeft Marielle) alle activiteiten geconcentreerd in onze woonplaats Bunnik. Readings geven kan altijd, ook op een krukje op  de stoep, maar een fijne praktijkruimte heeft wel zo zijn voordelen. Later dit najaar is die gereed, voor een reading van mij, of voor een mooie massage van Marielle. Een paar haltes verder met de bus vanuit Utrecht, of een kwartiertje fietsen vanaf de vorige praktijkruimte op het Lodewijk Napoleonplantsoen.

Later (binnenkort) meer !

Lezen en schrijven

Schrijvers lezen fotoEens even een prettige paradox plaatsen hier: wat ik aan actueels te melden heb, is dat er stukjes van vijf, zes jaar oud op de site staan. Klinkt onzinnig, maar de berichten uit Schrijvers lezen zijn van mijn oude site geplukt en nu hier toegevoegd (onder de oorspronkelijke publicatiedatum).

In deze bijzondere rubriek geven Nederlandse auteurs hun indruk van de reading die ze van mij gekregen hebben. Ik vind het heel waardevolle verslagen, die elk op hun eigen manier inzichtelijk maken wat een reading kan doen. Ongecensureerd, dus niet iedereen vindt alles alleen maar prachtig (“Maar die wierook, Joost, die wierook.“, “het enige echte Jomanda-momentje van een verder mooie en zinvolle ervaring.“).

Wel oprecht geschreven, stuk voor stuk (“Na zijn tweede uitnodiging realiseerde ik me ineens dat ik mijn eigen scepsis niet meer interessant vond. Ik geloof er niet in, prima. Dat is nog geen reden je energie niet te laten readen.“), door mensen die goed uit hun woorden kunnen komen.

En om eerlijk te zijn: ondanks een behoorlijke dosis scepsis bij velen, zijn de stukjes toch overwegend heel positief van toon. Dat is prettig als marketingmiddel, en ook voor mezelf erg leuk om af en toe terug te lezen, zoals nu, nu ik al die stukjes mocht verhuizen.

Eerste cursus

Dinsdagavond 30 september start de eerste cursus energiewerk die ik geef in Utrecht.

In de lessen leer je over je eigen energie, het ervaren ervan en daar wat plezier in hebben, je verbinding voelen met jezelf, de ruimte en de mensen om je heen, en wat je kunt doen, zonder veel te doen, om ook daar ontspanning en plezier in te hebben.
Je maakt contact met de kleuren, gevoelens en gedachten die er in je spelen, en met wie je in wezen bent – en wat daar zo ongeveer het verschil en verband tussen is.

Benieuwd naar gronden, een aura voelen, visualiseren en op een vriendelijke manier met jezelf omgaan? Neem contact met me op, kom naar de open dag of schrijf je in voor de cursus. Het wordt leuk.

Welkom

Hallo. Ik heb mijn digitale leven een stuk simpeler gemaakt, en nu is er een nieuwe website, zoals je kunt zien, als je wist dat er een ouwe was, natuurlijk.

Welkom hier, en ik hoop dat je vindt wat je zoekt. Of gewoon geniet van het zoeken, dat mag ook, uiteraard. Of, als dat is hoe het gaat, dat je een rottijd hebt met het gezoek, omdat dat nou eenmaal soms ook is hoe het gaat. Nou ja, hoe dan ook: welkom 🙂

« Oudere berichten

© 2019 Joost Brummelkamp

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑