Een reading brengt je in contact met je eigen weten en vitaliteit. Het is een eenvoudige én bijzondere manier om meer te weten te komen over jezelf. Ook als je gewoon nieuwsgierig bent kun je eens onderzoeken wat een reading voor jou kan betekenen.

Wat gebeurt er dan?
Tijdens een reading hebben we contact, via videobellen of eventueel telefonisch, en wordt er niets bijzonders van je verwacht. Ik vraag je af en toe je naam te zeggen, en verder kun je gewoon ervaren wat er gebeurt.

Ik communiceer met je energie en benoem wat ik zie of ervaar. Ik vertel je in een aantal inzichten wat er op dit moment in je leven aan de orde is. Ik laat je met relativering kijken naar de keuzes die je maakt in je leven, en toon mogelijkheden om daarmee om te gaan. Met humor, inlevend, met helderheid – zoals het bij jou past.

Na afloop, en soms ook tussendoor, geef ik een healing, die het je makkelijker maakt om de informatie die je krijgt te verwerken.

Praktisch

Een standaard reading kost € 90,-. De totale tijdsduur is één à anderhalf uur.
De reading wordt, als je dat wilt, opgenomen. De geluidsopname krijg je na de reading digitaal toegestuurd.

Mocht je een afspraak onverhoopt willen annuleren, dan kan dat tot 24 uur voor de sessie zonder kosten. Bij latere annulering breng ik 50 procent van de kosten in rekening.